Traseu Semimaraton 21 km

Dacă ai început de ceva timp alergarea pe traseele de cros și îți dorești să crești nivelul de pregătire, semimaratonul Vrancea Montană Run este cursa perfectă. Cu o diferență de nivel acceptabilă, traseul te va solicita totuși suficient de mult.
E bine sa ții cont de câteva reguli de baza: echipamentul să ți se potriveasca și să fie ales adecvat, să ai pantofi speciali de trail run și să te pregătești dinainte cu zâmbete din belșug, pentru potecă, pentru recunoștință, pentru poze, pentru că îți place ce faci.
Pentru refacere, te poți baza pe punctele noastre de hidratare și alimentare, așa că vei putea să te conectezi mai bine cu poteca umbrită, susurul apei, fânul copt și cu tine.
În rest traseul va fi foarte clar, bine marcat și deosebit de captivant prin varietatea priveliștilor ce-ți vor răsplăti pe deplin efortul depus.
Cursa Semimaraton 21 Km Vrancea Montana Run are aproximativ 550m D+ și o limită de timp de 4 ore.
Startul din Păulești (lângă Baza Salvamont)– cotește în dreapta, după Biserică și coboară în Coza – Rezervoare – Strâmtura Cozei – Zmeuriș – Alunu – Cascada din Horn – Alunu – Păulești
Dozați-vă sprintul în funcție de relief, pentru că vă garantăm că acest trail running este frumos dar și solicitant!

Vă așteptăm cu drag la Vrancea Montana Run!
Vă rugăm sa țineți cont de Regulamentul concursului și de faptul că acesta se poate actualiza în mod repetat!

Vrancea Montana Run
Telefon: +40 729 555 966
Telefon: +40 763 026 976
www.vranceamontanarun.ro
email:vranceamontana@gmail.com

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *